Ο ΑΡΗΣ μπαίνει ξανά σε διαδικασία φουλ… ρυθμών ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στις 23 Αυγούστου. Το πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων» θα γίνει πιο απαιτητικό, με αρκετές διπλές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, δείγμα της πρόθεσης του Μαρίνου Ουζουνίδη να ανεβάσει σταδιακά την ένταση.
Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός επιθυμεί να προγραμματιστούν και φιλικά παιχνίδια στο διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ώστε να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας και να δουλέψει σε αγωνιστικά σχήματα και αυτοματισμούς.
Στο μεταξύ υπήρξε ένα ενδεχόμενο για μικρό προπονητικό καμπ σε αθλητικό κέντρο εντός Ελλάδας. Ωστόσο, ορισμένες δυσκολίες με τις διαθέσιμες ημερομηνίες, καθιστά την πραγματοποίησή του δύσκολη.