Σε φάση αποφάσεων για την επόμενη μέρα

Η δύσκολη πραγματικότητα που δημιούργησε ο αποκλεισμός από την Αράζ έχει ήδη ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά της διοίκησης του ΑΡΗ. Από τη νύχτα της Πέμπτης υπήρξαν αλλεπάλληλες επικοινωνίες ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη, τον τεχνικό διευθυντή Ρούμπεν Ρέγιες και τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη.

Δεν αποκλείεται πάντως να γίνει και μια κουβέντα δια ζώσης εντός των προσεχών ημερών, καθώς θεωρείται επιβεβλημένη μια αποτίμηση της συνολικής εικόνας της ομάδας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και να χαραχτεί η πορεία από εδώ και πέρα. Η ήττα από την Αράζ δεν αλλάζει μόνο τις ισορροπίες, αλλά ενδεχομένως να οδηγήσει και σε αποφάσεις για το ρόστερ, δίχως πλέον να υπάρχει ιδιαίτερη πίεση χρόνου. Τουλάχιστον για τις όποιες προσθήκες αποφασιστούν.

Στο προσκήνιο η ανάγκη για «κόφτη»

Η ανάγκη απόκτησης ενός καθαρόαιμου ανασταλτικού μέσου φαίνεται πως μπαίνει ξανά στην κορυφή της μεταγραφικής ατζέντας. Το πρόβλημα φάνηκε ξεκάθαρα και στα δύο παιχνίδια με την Αράζ, όπου κανείς εκ των Μόντσου, Ράτσιτς, Μορουτσάν και Γένσεν δεν κατάφερε να ανταποκριθεί επαρκώς στον αμυντικό ρόλο της μεσαίας γραμμής.

Ο Μόντσου είχε τις πιο σταθερές εμφανίσεις, καλύπτοντας τις αδυναμίες των υπολοίπων, χωρίς όμως να λύνει οριστικά το πρόβλημα. Ο Ράτσιτς, παρά την ποιότητά του με τη μπάλα και τον όγκο του, υστερεί ακόμη σε ταχύτητα και ένταση, στοιχεία απαραίτητα για τον ρόλο του «κόφτη». Από την άλλη, οι Μορουτσάν και Γένσεν είναι κυρίως δημιουργικοί παίκτες και δεν ενδείκνυνται για καθαρά αμυντικούς ρόλους.

Παραμένει επίσης στο τραπέζι και η προοπτική απόκτησης δεύτερου μέσου, σε συνάρτηση με τις αποχωρήσεις που ενδέχεται να προκύψουν.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο πωλήσεων

Η μεταγραφική στρατηγική του ΑΡΗ δεν περιορίζεται μόνο σε αφίξεις, αλλά και σε πιθανές αποχωρήσεις. Ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να συζητήσει πωλήσεις παικτών, εφόσον υπάρξουν προτάσεις που κριθούν ικανοποιητικές. Συν φυσικά τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και που προφανώς το επόμενο διάστημα θα γίνουν κινήσεις προκειμένου να αποχωρήσουν.

Πακιστάν: Εκτροχιάστηκαν τρία βαγόνια επιβατικού τρένου – 27 τραυματίες
Προηγούμενο άρθρο Πακιστάν: Εκτροχιάστηκαν τρία βαγόνια επιβατικού τρένου – 27 τραυματίες
Επόμενο άρθρο Να μαζέψει τα κομμάτια του και να τα ενώσει
Να μαζέψει τα κομμάτια του και να τα ενώσει