ΑΡΗΣ και Λεβαδειακός ετοιμάζονται για την 3η πράξη των μεταξύ τους αναμετρήσεων τη φετινή σεζόν.
Τα δύο ματς δεν είχαν νικητή, με δύο ισοπαλίες και δύο χαμένες ευκαιρίες για τους «κιτρινόμαυρους», που δεν υστέρησαν απέναντι στους φορμαρισμένους Βοιωτούς. Είτε όμως δεν ήταν εύστοχοι είτε δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί όπως για παράδειγμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο ΑΡΗΣ κρατούσε στα χέρια του τη νίκη μέχρι και λίγο πριν το φινάλε, όλα όμως πήγαν στραβά στην τελευταία φάση του ματς και ήρθε η ισοφάριση από τον Κωστή.
*Για να δείτε το βίντεο, απενεργοποιήστε το adblock
To 1-1 του 1ου γύρου διαμορφώθηκε υπό κακές καιρικές συνθήκες, με τον ΑΡΗ να ισοφαρίζεται αλλά στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα να χάνει ευκαιρίες με Δώνη και Γιαννιώτα ώστε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Λιβαδειά.
Δύο ματς τα οποία ο ΑΡΗΣ ναι μεν δεν κέρδισε αλλά έδειξε ότι… έχει τον Λεβαδειακό, αρκεί να είναι είναι κυρίως πιο αποτελεσματικός στο τελευταίο τρίτο που είναι και το βασικό του πρόβλημα τη φετινή σεζόν.