Έχει ένα κενό, αλλά έχει και… μπόλικες λύσεις

Το μάτι του Μιχάλη Γρηγορίου… γέμισε βλέποντας χθες στο Ρύσιο αρκετά νέα πρόσωπα, με φόντο την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.

Από τους… νέους Γκαρθία-Σούταλο, μέχρι την επιστροφή των Καντεβέρε, Χόνγκλα και Κουαμέ στις προπονήσεις. Πέντε νέα πρόσωπα στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού και μάλιστα όλα ενδεκαδάτα, ενισχύοντας σημαντικά τις επιλογές του για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Χθες, ωστόσο, υπήρχε και η άλλη πλευρά του νομίσματος αφού Γιαννιώτας-Γαλανόπουλος ταλαιπωρούνται από ίωση και πολύ δύσκολα θα προλάβουν το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής (30/08).

Το πρόβλημα έχει να κάνει περισσότερο με τον Γιαννιώτα. Ο έμπειρος εξτρέμ έχει καθιερωθεί δίκαια στα βασικά πλάνα του προπονητή, ο οποίος ήδη επεξεργάζεται στο μυαλό του άλλες λύσεις για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Πέραν του Δώνη, ο Γρηγορίου δεν διαθέτει άλλον… καθαρό αριστερό εξτρέμ. Υπάρχουν όπως κάμποσες επιλογές που μπορούν να αναδιαμορφώσουν τη μεσοεπιθετική τριάδα της ομάδας. Γκαρέ, Παλάσιος, ο Αλφαρέλα… Μία ανακατανομή ρόλων που ίσως προκύψει και από πιθανή αξιοποίηση ακόμα και του Γκαρθία στο αρχικό σχήμα.

Ο Γρηγορίου έχει αρκετές μέρες μπροστά του για να δοκιμάσει πράγματα και να αποφασίσει τόσο για τα αριστερά της επίθεσης όσο και για τη διαχείριση των νέων επιλογών που έχει από χθες στα χέρια του.

Η Κατερίνα Λιόλιου θα… ξεσηκώσει τη Θεσσαλονίκη
Προηγούμενο άρθρο Η Κατερίνα Λιόλιου θα… ξεσηκώσει τη Θεσσαλονίκη