Ένας βραχνάς…81 λεπτών

Χρειάστηκαν να περάσουν δύο μήνες μέχρι να έρθει ο Αύγουστος, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να βρει επιτέλους τη χρυσή τομή με τον Ρόμπιν Κουάισον για τη λύση του συμβολαίου του. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ, ώστε να τερματίσουν τη συνεργασία τους, με τον Σουηδό να αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι για τους κιτρινόμαυρους από το ξεκίνημα του καλοκαιριού.

Ο 32χρονος επιθετικός βρισκόταν στην κορυφή της «μαύρης λίστας» του Ρούμπεν Ρέγες και η αποχώρησή του ανοίγει έναν πολύ σημαντικό χώρο στο salary cap της ομάδας. Ένας παίκτης που στοίχισε στον ΑΡΗ την περσινή σεζόν, βάσει συμβολαίου, κάτι παραπάνω από επτακόσιες χιλιάδες ευρώ, τη στιγμή που αγωνίστηκε μόλις σε δώδεκα παιχνίδια και είχε μόνο ογδόντα ένα αγωνιστικά λεπτά!

Μία επένδυση που έγινε πέρυσι τον Σεπτέμβριο και δεν απέδωσε σε καμία περίπτωση, κοστίζοντας στον ΑΡΗ αρκετές χιλιάδες ευρώ και με τον παίκτη να μην ανταποκρίνεται στα χρήματα τα οποία έλαβε την προηγούμενη σεζόν.

Μετά τον Κουάισον, ο ΑΡΗΣ ρίχνει πλέον το βάρος σε περιπτώσεις όπως αυτές των Σίστο, Ζουλ και Σαμόρα, με τον τελευταίο μάλιστα να ψάχνεται σε Μεξικό – Πορτογαλία και μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του από τον ΑΡΗ, πιθανότατα με μορφή δανεισμού.

Θέλει τα…φτερά του μέχρι την πρεμιέρα
Προηγούμενο άρθρο Θέλει τα…φτερά του μέχρι την πρεμιέρα
Επόμενο άρθρο Φιλικό ευκαιριών και ρυθμού με την Κ19
Φιλικό ευκαιριών και ρυθμού με την Κ19