Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στη Μαρκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος.
Μία προετοιμασία η οποία στην ουσία περιλάμβανε μόνο την σημερινή απογευματινή προπόνηση και με την αποστολή να περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα κάποιες προσθαφαιρέσεις όπως στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας για το Κύπελλο.
Σχεδόν δεδομένη απουσία φαίνεται να είναι αυτή του Φρέντρικ Γένσεν ενώ πιθανή είναι η επιστροφή του Μάρτιν Χόνγκλα όπως επίσης παίζεται και η παρουσία Μπρούμα.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:
«Στροφή» στον θεσμό του Κυπέλλου για την ομάδα μας. Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει αύριο, Τετάρτη (16/09), την ΠΑΕ Μαρκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (16:45), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής της League Phase του «SUPERBET Κυπέλλου Ελλάδας» της αγωνιστικής περιόδου 2026-2027.
Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ομάδα από το Μαρκόπουλο Αττικής (αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2) ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα με την προπόνηση που έγινε στις προπονητικές εγκαταστάσεις (μυϊκή διέγερση).
* Ο Σαραφιανός Παπασαραφιανός κλήθηκε στην εθνική Παίδων (Κ17) ενόψει της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σε διεθνές τουρνουά, που θα διεξαχθεί στην Πράγα της Τσεχίας.
Οι αγώνες είναι με αντιπάλους τα αντίστοιχα ηλικιακά συγκροτήματα της Σλοβακίας, της Ελβετίας και της Τσεχίας.
** Ο Δημήτρης Αντωνιάδης κλήθηκε στην εθνική Νέων (Κ19) ενόψει προπονήσεων προετοιμασίας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τις 20 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.