Έτοιμος και πλήρης για Ατρόμητο

Δίχως προβλήματα κύλησε η προπόνηση της Παρασκευής εν όψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο. Η αποστολή του ΑΡΗ θα γίνει γνωστή το Σάββατο.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε: “Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (13/04), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής των Playoffs (5-8) του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση με passing game, rondo game και στατικές φάσεις)”.

 

EuroLeague: Η Παρτιζάν έκλεισε τη σεζόν μέσο όρο 18.550 θεατές
Προηγούμενο άρθρο EuroLeague: Η Παρτιζάν έκλεισε τη σεζόν μέσο όρο 18.550 θεατές
Επόμενο άρθρο Τριαντόπουλος: Παραπέμφθηκε στο δικαστικό συμβούλιο (vid)
Τριαντόπουλος: Παραπέμφθηκε στο δικαστικό συμβούλιο (vid)