«Εξαντλημένοι» οι Άγγλοι από το Μουντιάλ

Ο Ρομπ Ντόρσετ του Sky Sports, από το Μαϊάμι, μετέφερε έντονη ανησυχία για την κατάσταση της εθνικής Αγγλίας ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή σε τρεις ημέρες. Όπως τόνισε, η ομάδα του Τόμας Τούχελ οδεύει προς ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της ιστορίας της με ένα «μπαλωμένο» και εξαντλημένο ρόστερ.

Στο ματς με τη Νορβηγία, που κρίθηκε στην παράταση, πολλοί παίκτες έφυγαν με προβλήματα. Ο Ράις αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν είχε δυνάμεις για 90 λεπτά μετά από τριήμερη ταλαιπωρία στο κρεβάτι λόγω ίωσης. Ο Ο’Ράιλι ζήτησε αλλαγή στο δεύτερο μέρος λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, κάτι που δημιουργεί σοβαρή ανησυχία για τη συνέχεια.

Ο Κόνσα αποχώρησε με κράμπες, ενώ το μεγαλύτερο ζήτημα αφορά την κόπωση των παικτών που έπαιξαν 120 λεπτά υπό τις πιο ζεστές και υγρές συνθήκες που έχουν αντιμετωπίσει στις ΗΠΑ: Στόουνς, Γκέχι, Άντερσον και Χάρι Κέιν. Η αποκατάσταση των επόμενων ημερών θα είναι καθοριστική, καθώς η Αγγλία πρέπει να σηκωθεί ξανά στα πόδια της -και βρίσκεται μόλις ένα βήμα από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Και στο Σάχσενρινγκ πρώτος ο Μάρκεθ!
Προηγούμενο άρθρο Και στο Σάχσενρινγκ πρώτος ο Μάρκεθ!