Φαβορί ο Γρηγορίου

Οι εξελίξεις στο μέτωπο του προπονητή αναμένεται να… τρέξουν άμεσα στον ΑΡΗ, με τους Καρυπίδη-Ρέγες να βρίσκονται διαρκώς σε επαφή από χθες το βράδυ.

Η ομάδα παίζει στη Λεωφόρο την επόμενη Κυριακή, το οποίο σημαίνει ότι ο διάδοχος του Μανόλο Χιμένεθ πρέπει να βρεθεί άμεσα. Για αυτό και ο ΑΡΗΣ στρέφεται ξεκάθαρα σε μία επιλογή όσο το δυνατόν πιο safe για να βγει η χρόνια και συγκεκριμένα αυτή του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Έλληνας τεχνικός φαντάζει ως το φαβορί αυτή τη στιγμή για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας ως το φινάλε της σεζόν. Μία απόφαση που… πατάει πάνω στη λογική ότι γνωρίζει το πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής, με οποιαδήποτε επιλογή ξένου αυτή τη στιγμή να κρίνεται ως ρίσκο από τον Θεόδωρο Καρυπίδη και τον Ρούμπεν Ρέγες.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να πορευτούν με τον Έλληνα τεχνικό έως το καλοκαίρι και σε αυτό το διάστημα να προχωρήσουν οι αναζητήσεις για τον τεχνικό που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας τη νέα σεζόν, ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γρηγορίου έχει να εργαστεί από τον Σεπτέμβριο του 2024, όταν και αποχώρησε από τον πάγκο του Πανσερραϊκού.

 

Τώρα είναι… πάλι αργά
Προηγούμενο άρθρο Τώρα είναι… πάλι αργά
Επόμενο άρθρο Το έθιμο της λαγάνας και οι ρίζες του
Το έθιμο της λαγάνας και οι ρίζες του