Ο ΑΡΗΣ… ξεχαρμάνιασε το απόγευμα του Σαββάτου και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μετά από 78 μέρες. Ακόμα, ωστόσο, δεν κατάφερε τίποτα.
Η νέα και τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος δίνει στον Μιχάλη Γρηγορίου την ευκαιρία για να περισσότερο δουλειά. Να εστιάσει τόσο στο τακτικό όσο και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όπως έκανε και τις μέρες του Πάσχα.
Αυτό θα κάνει… στο περίπου και αυτή την εβδομάδα, με τους παίκτες να επανέρχονται το απόγευμα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό.
Η ομάδα θα δουλέψει σχεδόν όλη την εβδομάδα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει άδεια για το Σαββατοκύριακο. Αυτή θα είναι και η τελευταία πριν από μία σειρά τεσσάρων αγώνων μέσα σε δύο εβδομάδες και οι τρεις από αυτούς μέσα σε μόλις επτά μέρες. Ένα καρέ αγώνων του οποίου το ενδιαφέρον θα καθοριστεί και από τον επερχόμενο Κυπέλλου Ελλάδος, μέσα από τον οποίο θα ξεκαθαρίσει εάν θα υπάρχει το… έπαθλο της Ευρώπης ή όχι για τον ΑΡΗ.