Η νοοτροπία του Μάγιο… έσπασε τα κοντέρ

Από θλάση στη γάμπα και υποτροπή, υποψήφιος για την ενδεκάδα στο Περιστέρι. Και όλα αυτά σε περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Ούγκο Μάγιο κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες να… σπάσει τα κοντέρ και να φωνάξει “παρών” για ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να σημάνει τη μαθηματική εξασφάλιση της 5ης θέσης.

Ο ΑΡΗΣ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πεντάδα αλλά αυτό δεν αναιρεί τη σημασία ή τη δυσκολία του αυριανού αγώνα. Στοιχεία τα οποία ζύγισε, μεταξύ άλλων, ο Μάγιο ώστε να σφίξει τα δόντια αυτή την εβδομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο 33χρονος μπακ σκεφτόταν ακόμα και το ενδεχόμενο να προφυλαχθεί ως το τέλος της σεζόν, εξαιτίας της υποτροπής που υπέστη. Από την περασμένη Δευτέρα όμως, εμφανίστηκε αποφασισμένος να… τρέξει -κυριολεκτικά και μεταφορικά- ώστε να δώσει το “παρών” στο ματς της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Και τα κατάφερε, σε μία επίδειξη χαρακτήρα και σωστής νοοτροπίας την οποία ο ΑΡΗΣ θέλει να αυξήσει εντός των αποδυτηρίών τη νέα σεζόν.

Από εδώ και πέρα είναι στο χέρι του Ουζουνίδη να τον συμπεριλάβει στην αποστολή και φυσικά να αποφασίσει εάν θα τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα ή θα τον κρατήσει στον πάγκο.

Ανακοινώνει αποστολή ο Ουζουνίδης
Προηγούμενο άρθρο Ανακοινώνει αποστολή ο Ουζουνίδης
Επόμενο άρθρο Το ωκεάνιο ρεύμα που… καταρρέει και μπορεί να αλλάξει τον πλανήτη
Το ωκεάνιο ρεύμα που… καταρρέει και μπορεί να αλλάξει τον πλανήτη