Η ώρα του Μοκόκα… και ο Θανάσης

Ο Άνταμ Μοκόκα ήταν από τις πρώτες χρονικά συμφωνίες της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για το ρόστερ της νέας σεζόν. Ένα deal που… κρατάει από τον Ιούνιο αλλά θα είναι από τα τελευταία που θα ανακοινωθεί.

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα επισημοποιηθεί η απόκτηση του 26χρονου γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος έχει υπογράψει με τους «κιτρινόμαυρους» συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Με την εισημοποίηση της απόκτησης του Μοκόκα, ο ΑΡΗΣ τελειώνει και με τις ανακοινώσεις των παικτών που είχαν συμφωνήσει από τις αρχές του καλοκαιριού, αφήνοντας ως μοναδική εκκρεμότητα τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο έμπειρος φόργουρντ δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα την απόφασή του για την επιστροφή του στην Ευρώπη, όμως όλα δείχνουν ότι θα κάνει αυτό το βήμα και φυσικά μόνο για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν. Μία υπόθεση που δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα, αφού πλησιάζει και η έναρξη της προετοιμασίας που έχει προγραμματιστεί για μετά τον 15αύγουστο.

Ο Μιρ και το χρονοδιάγραμμα…
Προηγούμενο άρθρο Ο Μιρ και το χρονοδιάγραμμα…