Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τιμά τον Γκαντίνα – Ενός λεπτού σιγή πριν το ματς με ΟΦΗ

Με έναν ξεχωριστό τρόπο αναμένεται να τιμηθεί σήμερα η μνήμη του Γιώργου Γκαντίνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του ΑΡΗ με τον ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Ο Γκαντίνας έφυγε από τη ζωή στις 23 Αυγούστου, σε ηλικία 82 ετών, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη στην ιστορία του ΑΡΗ. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας από το 1966 έως το 1973 και κατέγραψε συνολικά 129 συμμετοχές, ενώ αποτέλεσε μέλος της μεγάλης ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 1970.

Ήταν ένας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τον ΑΡΗ και το «Κλεάνθης Βικελίδης». Μάλιστα, μόλις δύο ημέρες πριν από το σημερινό παιχνίδι, στις 28 Αυγούστου, το γήπεδο έγινε για τελευταία φορά το σημείο συνάντησης του Γκαντίνα με τον αγαπημένο του σύλλογο.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πριν από την εξόδιο ακολουθία και τοποθετήθηκε στην εστία μπροστά από τη Θύρα 3. Εκεί φίλοι του ΑΡΗ, άνθρωποι της ομάδας και της οικογένειας του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να του πουν το τελευταίο «αντίο», στο γήπεδο όπου έγραψε τη δική του ιστορία.

Σήμερα, λοιπόν, το «Βικελίδης» αναμένεται να κρατήσει ξανά για λίγο τη σιωπή του για έναν άνθρωπο που υπηρέτησε τον ΑΡΗ σε μία από τις σημαντικότερες εποχές της ιστορίας του. Η ενός λεπτού σιγή πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον ΟΦΗ θα αποτελέσει έναν ακόμη φόρο τιμής στη μνήμη του Γιώργου Γκαντίνα.

Οριστικός αποκλεισμός της Μονακό από τις επαγγελματικές κατηγορίες – Τι ισχύει με το EuroCup
Προηγούμενο άρθρο Οριστικός αποκλεισμός της Μονακό από τις επαγγελματικές κατηγορίες – Τι ισχύει με το EuroCup