Η υπερσύγχρονη «βάση» του ΑΡΗ στην Πτολεμαΐδα

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται από χθες στην Πτολεμαΐδα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, επιλέγοντας το αθλητικό κέντρο «Παντελίδης» για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια.

Ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο το οποίο μετράει πέντε χρόνια ζωής και το οποίο… κερδίζει όλο και περισσότερες ομάδες τα τελευταία χρόνια, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Το κέντρο διαθέτει τρία ιδιόκτητα γήπεδα διαστάσεων 85×80, 90×65 και 130×85, σχεδιασμένα για επαγγελματική προπόνηση και αγωνιστική προετοιμασία υψηλού επιπέδου.

Το υπερσύγχρονο Spa Centre αποτελεί τον πυρήνα της αποκατάστασης και αποθεραπείας των αθλητών, διασφαλίζοντας την επιτυχή προετοιμασία κάθε ομάδας. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται:

  • Εσωτερική πισίνα με καταρράκτες, αντίστροφη κολύμβηση και αυχενικούς πίδακες
  • 2 Jacuzzi και Hamam για πλήρη αποθεραπεία
  • Εξωτερική πισίνα διαστάσεων 25×13 μ.
  • Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για επαγγελματικά massage

Το γυμναστήριο του ξενοδοχείου είναι άρτια εξοπλισμένο με επαγγελματικά όργανα και μηχανήματα γυμναστικής, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες προπόνησης: ελλειπτικά, κωπηλατικά μηχανήματα, επαγγελματικοί διάδρομοι, καθώς και όλα τα μικρά και μεγάλα αξεσουάρ που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη προετοιμασία ομάδων κάθε επιπέδου.

Γίνεται κατανοητό λοιπόν για ποιό λόγο επιέλεξε και φέτος ο ΑΡΗΣ την Πτολεμαΐδα, ώστε να βάλει τις πρώτες βάσεις πριν την αναχώρησή του για την Ιταλία

Οι πρωινές εκπομπές που έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση
Προηγούμενο άρθρο Οι πρωινές εκπομπές που έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση
Επόμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά βουτώντας από τη Σκάλα Περαίας
Θεσσαλονίκη: Νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά βουτώντας από τη Σκάλα Περαίας