«Κλειδώνει» φιλικό στο Χαριλάου μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα

Ο ΑΡΗΣ είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει σε μια κάποιου είδους κανονικότητα και να στοχεύσει στην ετοιμότητα της ομάδας, για την πρεμιέρα της Super League.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο προγραμματίζεται φιλικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», περίπου μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα σέντρα του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για τις 23 Αυγούστου, με τον ΑΡΗ να υποδέχεται το Βόλο.

Η φιλική αναμέτρηση που αποφασίστηκε να δοθεί, λογικά θα λειτουργήσει ως άτυπη πρόβα τζενεράλε, με τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων», Μαρίνο Ουζουνίδη, να έχει την ευκαιρία να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του, να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα και να βγάλει τα τελευταία του συμπεράσματα πριν τα επίσημα.

Αντίπαλος δεν έχει ακόμη «κλειδώσει», ωστόσο οι άνθρωποι του ΑΡΗ αναζητούν μια ομάδα που θα μπορέσει να προσφέρει δυνατές αγωνιστικές συνθήκες και να λειτουργήσει ως πραγματικός αντίπαλος προετοιμασίας.

Την ίδια στιγμή, είναι ειλημμένη η απόφαση η προετοιμασία να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί στο Νέο Ρύσιο. Η επιλογή αυτή δείχνει την πρόθεση του τεχνικού τιμ να κρατήσει την ομάδα «εντός βάσης» ώστε να δουλέψει σε σταθερό περιβάλλον, με έμφαση στη φυσική κατάσταση, την τακτική και τη χημεία μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο διπλές προπονήσεις.

AIRBUS συγκρούστηκε με πουλί λίγο μετά την απογείωσή του (vid)
Προηγούμενο άρθρο AIRBUS συγκρούστηκε με πουλί λίγο μετά την απογείωσή του (vid)
Επόμενο άρθρο NOVIBET ALLABOUTARIS TV: Μπίλια για όλα στην ΠΑΕ, χρήμα στην ΚΑΕ και εξελίξεις στον ΑΣ (vid)
NOVIBET ALLABOUTARIS TV: Μπίλια για όλα στην ΠΑΕ, χρήμα στην ΚΑΕ και εξελίξεις στον ΑΣ (vid)