Ο ΑΡΗΣ νίκησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με έναν τρόπο που… πόρωσε την ομάδα και τον κόσμο της. Έτσι συνηθίζεται, άλλωστε, με τις ανατροπές.
Από την άλλη, όμως, υπάρχει και η ρεαλιστική ματιά. Εκείνη που ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε ως προς την πρεμιέρα της ομάδας, βλέποντας τη μεγαλύτερη εικόνα. Οτι δηλαδή η ομάδα του κέρδισε, αλλά το έκανε παρουσιάζοντας την εικόνα την οποία απαιτεί ο ίδιος.
«Νομίζω ήταν ένα καλό ξεκίνημα, θα προτιμούσα να μην τους πάρουμε με αυτόν τον τρόπο, με την έννοια ότι θα ήθελα να έχουμε μία πιο καθαρή νίκη να το πω έτσι», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του όταν μίλησε στη Nova με φόντο τη σημερινή αναμέτρηση.
Ο Έλληνας τεχνικός εστίασε αρκετά στις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα στο παιχνίδι του περασμένου Σαββατοκύριακου, Δηλαδή, έδωσε έμφαση στην ανάπτυξη σε μικρούς χώρους και παράλληλα δούλεψε ως προς το κομμάτι των αμυντικών μεταβάσεων και φυσικά τα κενά στον άξονα που ήταν… χτυπητά κόντρα στην Καλαμάτα.
Πλέον, περιμένει μία καλύτερη εικόνα κόντρα στον ΟΦΗ και φυσικά αυτή να συνοδευτεί από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, το οποίο θα διατηρήσει το απόλυτο των νικών στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.