Η φετινή σεζόν ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, αποτελώντας ένα… παζλ λαθών, φθοράς και άλλν στοιχείων που δικαίως την χαρακτηρίζουν ως αποτυχημένη.
Το πρόβλημα στο γκολ ήταν αναμφίβολα ένα από αυτά και αποτυπώθηκε σε όλη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Εκεί όπου ο ΑΡΗΣ μέτρησε μόλις 20 γκολ σε 26 παιχνίδια, έχοντας τη 2η χειρότερη επίθεση μετά τον Πανσερραϊκό.
Το γκολ αποτέλεσε μία από τις μεγάλες προκλήσεις του Μιχάλη Γρηγορίου όταν ανέλαβε την ομάδα στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη. Ένα πρόβλημα το οποίο βρήκε μπροστά του στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, αλλά με κάποια πρώτα δείγματα ότι μπορεί να υπάρξει βελτίωση. Και αυτή τελικά ήρθε στη διαδικασία των πλέι οφ.
*Για να δείτε το βίντεο, απενεργοποιήστε το adblock
Ο ΑΡΗΣ είχε μόλις ένα γκολ στα πρώτα τέσσερα ματς του Γρηγορίου και τελευταία για τη regular season. Στα παιχνίδια, όμως του 5-8 η ομάδα μετράει εννέα γκολ σε τέσσερα ματς! Είναι η πιο παραγωγική ομάδα του 5-8 και παράλληλα αυτή με την καλύτερη συγκομιδή (10 βαθμοί).
Εκεί που αποτυπώνεται η… μεταμόρφωση στο γκολ είναι στη σύγκριση με την κανονική διάρκεια! Και για αυτό διότι ο ΑΡΗΣ έχει πετύχει στα πλέι οφ… τα μισά από τα 20 γκολ που μέτρησε σε σύνολο 26 αγώνων! Ακόμη ένα δείγμα της λάθος επιλογής του Μανόλο Χιμένεθ και της αργοπορημένης απόφασης της διοίκησης να απομακρύνει τον Ανδαλουσιανό τεχνικό από τον πάγκο της ομάδας.