Ο ΑΡΗΣ παίρνει τον Μπασίρου από τη Γουότφορντ!

Από την άμυνα το… περίμενε και στο κέντρο καταλήγει εν τέλει ο ΑΡΗΣ για την πρώτη μεταγραφή του, με τον Τομ-Ντέλε Μπασίρου!

Οι κιτρινόμαυροι ήρθαν σε συμφωνία τόσο με τη Γούοτφορντ όσο και με τον Νιγηριανό μέσο, ο οποίος θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια, επιλέγοντας έτσι να μην περιμένουν σε αυτή τη φάση τον Μανώλη Σιώπη, δίχως όμως να τον βγάζουν και εντελώς από το μυαλό τους.

Ο Μπασίρου ήταν στη λίστα της ομάδας τον τελευταίο μήνα και μία από τις πρώτες τρεις επιλογές για τη μεσαία γραμμή, με τους «κιτρινόμαυρους» να φτάνουν χθες σε συμφωνία τόσο με τους Άγγλους όσο και με τον ποδοσφαιριστή.

Ο 26χρονος αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της  Μάντσεστερ Σίτι και το 2019 μεταγράφηκε στη Γουότφορντ Στην καριέρα του μετρά συνολικά 154 συμμετοχές και 12 γκολ σε συλλογικό επίπεδο, ενώ η πιο παραγωγική του περίοδος ήρθε στις αγγλικές κατηγορίες με τις φανέλες της Γουότφορντ και της Ρέντινγκ.

Με τη Γουότφορντ κατέγραψε 81 συμμετοχές και 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τη σεζόν 2023-24 αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας στην Championship με 38 αγώνες και 3 γκολ. Ως δανεικός στη Ρέντινγκ τη σεζόν 2021-22 είχε 39 συμμετοχές και 4 γκολ, πραγματοποιώντας την καλύτερη μέχρι τότε χρονιά της καριέρας του.

Τη σεζόν 2025-26 αγωνίστηκε δανεικός στην Γκεντσλεμπιρλίγκι, καταγράφοντας 25 συμμετοχές στη Süper Lig και μία ασίστ.

Screenshot

 

Πρώτη συγκέντρωση για την Εθνική – Στην Αθήνα Ζήσης, Σπανούλης και παίκτες
Προηγούμενο άρθρο Πρώτη συγκέντρωση για την Εθνική – Στην Αθήνα Ζήσης, Σπανούλης και παίκτες
Επόμενο άρθρο Άγριο επεισόδιο σε τρένο στο Σίδνεϊ! (vid)
Άγριο επεισόδιο σε τρένο στο Σίδνεϊ! (vid)