Ο «άσος» και το ντεμπούτο του Πετρίς

Οι πειραματισμοί και οι δοκιμές τελείωσαν για τον Μιχάλη Γρηγορίου με το φινάλε του αγώνα στη Νάπολι την περασμένη εβδομάδα.

Ακόμα και στο ματς Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Έλληνας τεχνικός έδειξε διάθεση για μία ενδεκάδα με όσο το δυνατόν περισσότερη ισορροπία. Μία πρόθεση που έχει φυσικά και για την αποψινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του ΑΡΗ έχει απουσίες όπως αυτές των Καντεβέρε και Κουαμέ. Παράλληλα, ωστόσο, υπάρχουν στη διάθεσή του και νέα πρόσωπα, μερικά εκ των οποίων θα αξιοποιήσει όπως φαίνεται και για τα βασικά του πλάνα.

Ο Ζερεμί Πετρίς είναι ο πρώτος υποψήφιος, αφού είναι πιθανό να καλύψει τα άκρα της άμυνας μαζί με τον Νοά Φαντιγκά και τους Φαμπιάνο-Γένσεν στα στόπερ.

Ισως το μεγαλύτερο ερωτηματικό να αφορά το τέρμα, εκεί όπου εδώ και λίγες μέρες υπάρχει ο Ρικάρντο Βέλιο. Μάλιστα, ο Πορτογάλος δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού με το καλημέρα.

Στα χαφ, ο Μπασίρου έχει προβάδισμα για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ράτσιτς. Γκαρέ, Παλάσιος και Γιαννιώτας θα είναι, εκτός απροόπτου, η τριάδα μεσοεπιθετικά και ο Μιρ έχει προβάδισμα έναντι του Αλφαρέλα για να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Καλή του αρχή… και όπως πρέπει!
Προηγούμενο άρθρο Καλή του αρχή… και όπως πρέπει!
Επόμενο άρθρο Ωρα Μανού… 14:15
Ωρα Μανού… 14:15