Ο Μπουσαΐντ ήρθε… ορεξάτος: “Θέλω να παίξω με Παναιτωλικό”

Ο Οτμάν Μπουσαΐντ βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΑΡΗ και σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της απόκτησής του.

Ο Βέλγος άσσος θα περάσει από εξετάσεις το πρωί και ακολούθως θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για την υπογραφή του συμβολαίου του, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο παίκτης τα είπε για λίγη ώρα με τον Ρούμπεν Ρέγες χθες στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, δείχνοντας μάλιστα… διαβασμένος και ορεξάτος.

Ο Μπουσαΐντ ανέφερε στον Ρέγες ο ίδιος το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό (06/01) για το Κύπελλο, εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί.

Αυτό πυο ζήτησε είναι 1-2 μέρες προσαρμογής και γνωριμίας με την ομάδα, περιμέν0ντας να ολοκληρωθούν τα τυπικά για να μπει στις προπονήσεις.

Προφανώς, ο Μανόλο Χιμένεθ είναι εκείνος που θα αξιολογήσει την κατάσταση του ποδοσφαιριστή και θα αποφασίσει εάν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το πρώτο ματς του 2026. Αν μη τι άλλο, όμως, είναι ενθαρρυντικό ότι ο Βέλγος δείχνει διάθεση και κρίνει ότι είναι σε θέση να προλάβει το επερχόμενο ματς του ΑΡΗ.

Κοντά στη Γαλατάσαραϊ ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο
Προηγούμενο άρθρο Κοντά στη Γαλατάσαραϊ ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο
Επόμενο άρθρο Τα Χριστούγεννα… στο γήπεδο και ο “χάρτης” των στόπερ
Τα Χριστούγεννα… στο γήπεδο και ο “χάρτης” των στόπερ