«Ο Τσουαμενί άφησε αναίσθητο τον Βαλβέρδε με ένα δυνατό δεξί κροσέ»

Τρομερά πράγματα συμβαίνουν στη Μαδρίτη, καθώς όσο περνούν οι ώρες όλο και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στο φως για τα όσα συνέβησαν στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, το οποίο μετατράπηκε σε… ρινγκ.

Σύμφωνα με πολλαπλά δημοσιεύματα από την Ισπανία, οι Ορελιέν Τσουαμενί και Φεντερίκο Βαλβέρδε πιάστηκαν στα χέρια με τον Ουρουγουανό να πληρώνει ακριβά το τίμημα.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γάλλος χαφ, με ένα δυνατό δεξί κροσέ, άφησε αναίσθητο τον Βαλβέρδε, ο οποίος στην πτώση του άνοιξε το κεφάλι. Ο Ουρουγουανός διακομίστηκε στο νοσοκομείο πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι!

Ο κακός χαμός επικρατεί αυτήν τη στιγμή στο στρατόπεδο της Ρεάλ και πραγματικά κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να ακολουθήσει. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι έξαλλος για τα όσα συνέβησαν, αλλά και για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του, και αναμένεται να εξαντλήσει την επιείκεια στις τιμωρίες που θα τους επιβληθούν.

NOVIBET ALLABOUTARIS TV LIVE: Διαδικαστικό ή χρήσιμο; (vid)
Προηγούμενο άρθρο NOVIBET ALLABOUTARIS TV LIVE: Διαδικαστικό ή χρήσιμο; (vid)