Η Athens Kallithea πήρε την πιο κομβική μάχη της τρίτης αγωνιστικής της League 2, καθώς λύγισε τον Πανσερραϊκό με 2-1 στο Ελ Πάσο και τον κράτησε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Βαγγέλη Μόρα ήταν ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ, Μιχάλης Μανιάς, που σημείωσε και τα δύο γκολ της Athens Kallithea. Αρχικά άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ στην κίνηση μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά. Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε προσωρινά με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιάννη Πασά στο 38′, ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από μαρκάρισμα του Χουχούμη.
Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα στο σκορ με τον Μανιά, ο οποίος εκτέλεσε σωστά μέσα από την περιοχή, εκμεταλλευόμενος την κακή αντίδραση της άμυνας του Πανσερραϊκού. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης με την Athens Kallithea να ανεβαίνει στους έξι βαθμούς και τον Πανσερραϊκό να μένει στους τρεις.