Τελειώνει με Χόνγκλα

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του ΑΡΗ.

Ο Μάρτιν Χόνγκλα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, έχοντας συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» από τα τελευταία 24ωρα του 2025.

Αφού ο Αφρικανός τα βρήκε και με τη Γρανάδα, ταξίδεψε στην Ελλάδα όπου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα και σήμερα θα ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεών του.

Μέχρι το απόγευμα ο παίκτης θα μεταβεί στα γραφεία για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί ως δανεικός για το επόμενο εξάμηνο, με τον ΑΡΗ να διατηρεί υποχρεωτική -σύμφωνα με την ΠΑΕ- οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο παίκτης θα μπει στις προπονήσεις από αύριο και για την ώρα κρίνεται δύσκολο να ακολουθήσει την ομάδα στην Αθήνα για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Πρεμιέρα στις χειμερινές εκπτώσεις – Οι Κυριακές που θα δουλεύουν τα μαγαζιά
Προηγούμενο άρθρο Πρεμιέρα στις χειμερινές εκπτώσεις – Οι Κυριακές που θα δουλεύουν τα μαγαζιά
Επόμενο άρθρο O ΑΡΗΣ αλλάζει, ο Λανουά σταθερός στα… κινούμενα σχέδια
O ΑΡΗΣ αλλάζει, ο Λανουά σταθερός στα… κινούμενα σχέδια