Το κέντρο ρυθμίζει την ενδεκάδα – Οι αλλαγές και τα ερωτηματικά

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές για τη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό, όπως έδειξε και στις χθεσινές τελευταίες δοκιμές στο Ρύσιο.

Ο Ανδαλουσιανός έχει και το… ερέθισμα της εμφάνισης στη Λάρισα, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα τα αλλάξει και όλα.

Οι διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα θα ξεκινήσουν από το τέρμα, με τον Αθανασιάδη αντί του Διούδη. Η τετράδα της άμυνας θα μείνει απαράλλαχτη, με τους Τεχέρο-Φαντιγκά στα άκρα και τον Φαμπιάνο με τον Σούντμπεργκ στα στόπερ. Από εκεί και μετά… ξεκινούν τα δύσκολα.

Τις τελευταίες μέρες ο Χιμένεθ έδειξε ότι σκέφτεται σοβαρά την χρησιμοποίηση του Χόνγκλα από την αρχή. Εφόσον ξεκινήσει τον Καμερουνέζο, το θέμα είναι ποιοί θα είναι οι άλλοι δύο στο κέντρο και με τους Μόντσου-Ράτσιτς να αποτελούν τις επικρατέστερες επιλογές. Κάτι που σημαίνει ότι ο Σέρβος θα πάει στο «10», με τον Πέρεθ στα δεξιά, Μισεουί ή Ντούντου στα αριστερά και τον Μορόν στην κορυφή.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Ολλανδός θα είναι πίσω από τον Μορόν και θέση βασικού στα αριστερά θα έχει σίγουρα ο Ντούντου.

Δεν «σηκώνει» άλλο αποτέλεσμα…
Προηγούμενο άρθρο Δεν «σηκώνει» άλλο αποτέλεσμα…
Επόμενο άρθρο IRIS: Η νέα εποχή το 2026 και οι ριζικές αλλαγές
IRIS: Η νέα εποχή το 2026 και οι ριζικές αλλαγές