Τρεις σταθερά εκτός…

Δίχως τους Γκαμπριέλ Μισεουί, Λορέν Μορόν και Κωνσταντίνο Γαλανόπουλο πραγματοποιήθηκε και η σημερινή προπόνηση του ΑΡΗ στο Δασυγένειο, με τους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων να ακολουθούν τα δικά τους προγράμματα.

Οπως αναφέρει και η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (22/02, 19:00).

Η σημερινή προπόνηση, που διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω του δυνατού αέρα, περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και αγωνιστικά τρεξίματα.

Οι Γκαμπριέλ Μισεουί, Λορέν Μορόν και Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος ακολούθησαν -και σήμερα- τα προγράμματά τους (ατομικό και θεραπεία).

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).»

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 28χρονος που κακοποιούσε την 27χρονη γυναίκα του
Προηγούμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 28χρονος που κακοποιούσε την 27χρονη γυναίκα του
Επόμενο άρθρο Παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΟΚ το Μαρούσι!
Παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΟΚ το Μαρούσι!