Βόμβα από Γκουαρντιόλα: «Μετά τη Μάντσεστερ Σίτι… σταματάω» (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επισκέφτηκε τη Βαρκελώνη για τα εγκαίνια της κλινικής Monarca Clinic στην οποία έχει επενδύσει, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι να αναφέρει πως δεν αργεί το τέλος του από την προπονητική.

Συγκεκριμένα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα μιλώντας στο περιοδικό GQ Hype ανέφερε τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αλλά και το διάλειμμα που θέλει να κάνει προκειμένου να μπορέσει να ξεκουραστεί.

«Ξέρω ότι μετά από αυτό το στάδιο με τη Σίτι θα σταματήσω, αυτό είναι σίγουρο, είναι αποφασισμένο, κάτι παραπάνω από αποφασισμένο. Θα φύγω μετά από αυτό το στάδιο με τη Σίτι, επειδή πρέπει να σταματήσω και να επικεντρωθώ στον εαυτό μου, στο σώμα μου» ανέφερε αρχικά, για να προσθέσει:

«Νομίζω ήξερα πάντα ότι πρέπει να σταματάω την κατάλληλη στιγμή. Το ίδιο συνέβη, όταν ήμουν προπονητής στην Μπαρτσελόνα. Έφτασε μια στιγμή που είπα τέλος, πρέπει να βρω άλλη πρόκληση», είπε χαρακτηριστικά ο Πεπ.

Όσον αφορά την κριτική που δέχεται υπογράμμισε: «Υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν να αποτύχω και τους υποδέχομαι με χαρά. Είναι κάτι που μου δίνει ενέργεια».

Όπως είναι λογικό, από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να λείπει και η περσινή εφιαλτική σεζόν για την Μάντσεστερ Σίτι στην οποία δεν κατάφερε να πάρει κάποιο τρόπαιο, ενώ αρκετές φορές φάνηκε καταβεβλημένος και άδειος ψυχολογικά.

«Όταν κερδίζεις έξι Premier League, έρχεται η στιγμή της πτώσης. Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά, να είχαμε κάνει περισσότερες μεταγραφές, ωστόσο δεν έχει νόημα να κρίνουμε, γνωρίζοντας το αποτέλεσμα» τόνισε ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος στοχεύει να επαναφέρει τους Σίτιζενς στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος.

Για αν δείτε το βίντεο απενεργοποιήστε το adblock:

Ο Γιαννιώτας που έδειξε τον δρόμο
Προηγούμενο άρθρο Ο Γιαννιώτας που έδειξε τον δρόμο
Επόμενο άρθρο Αργεντινή: Ο ήρωας της Σαν Λορέντσο – Κράτησε το μηδέν στο 97′ (vids)
Αργεντινή: Ο ήρωας της Σαν Λορέντσο – Κράτησε το μηδέν στο 97′ (vids)