Ο προπονητής του Ισραήλ χαστούκισε ποδοσφαιριστή (vid)

Σε μία απαράδεκτη κίνηση προχώρησε ο Γκάι Λουζόν κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ισραήλ Κ21 με την Ιρλανδία Κ21 για τα προκριματικά του Euro 2023.

Ο προπονητής του Ισραήλ πρωταγωνίστησε σε ένα πρωτοφανές σκηνικό. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρώην προπονητής μεταξύ άλλων της Σταντάρ Λιέγης, της Τσάρλτον, της Μακάμπι Χάιφα και της Μπεϊτάρ έκανε παρατηρήσεις με έντονο τρόπο σε ποδοσφαιριστή του.

Δεν έμεινε, όμως, εκεί. Ο Γκάι Λουζόν χαστούκισε τον Ζιβ Μόργκαν, με τον κεντρικό αμυντικό της Ιρονί Κιριάτ Σμονά να μην αντιδρά και να συνεχίζει να ακούει τις φωνές του προπονητή του.

Ο Μέσι κορυφαίος στην Ευρώπη τα τελευταία πέντε χρόνια
Προηγούμενο άρθρο Ο Μέσι κορυφαίος στην Ευρώπη τα τελευταία πέντε χρόνια
Επόμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Επιβάτης γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου
Θεσσαλονίκη: Επιβάτης γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News