Απότομη αλλαγή δεδομένων για τον ΑΡΗ και το φιλικό που ήθελε ο Άκης Μάντζιος πριν το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Αστάνα, το οποίο θα είναι κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Ιωνικός ακύρωσε χθες το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη και μέχρι χθες φάνταζε πολύ δύσκολο να βρεθεί αντίπαλος ώστε η ομάδα να δώσει ακόμη ένα τεστ πριν το ταξίδι της στο Καζακστάν, αφού σχεδόν όλες οι ομάδες βρίσκονται ακόμα στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους.
Το όλο θέμα που δημιουργήθηκε με τη Γαλατάσαραϊ… άνοιξε το παράθυρο της διεξαγωγής ενός φιλικού με τον Ολυμπιακό, αφού και οι “ερυθρόλευκοι” έμειναν και αυτοί ξεκρέμαστοι μετά την επιστροφή των Τούρκων στην Κωνσταντινούπολη.
Το φιλικό θα γίνει αύριο, Τετάρτη (14/07) στις 21:00 και θα το δείξει ζωντανά το MEGA, σε ένα πολύ δυνατό τεστ πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της σεζόν.