Σημαντική (και) η 1η Σεπτεμβρίου για την υπόθεση Μπρούνο Κόστα

Στην Ελλάδα, η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος φέτος δεν θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου, αλλά όπως αποφάσισε η ΕΠΟ θα πάει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Αυτό βέβαια, δεν είναι… κανόνας σε όλες τις χώρες, μιας και διαφέρει σε κάθε μία η ημερομηνία λήξης των μεταγραφών.

Στην Πορτογαλία, που προφανώς ενδιαφέρει τον ΑΡΗ, λόγω της περίπτωσης του Μπρούνο Κόστα, οι μεταγραφές ολοκληρώνονται την 1η Σεπτεμβρίου. Και είναι μία ημερομηνία που έχει ενδιαφέρον μιας και μέχρι τότε η Πόρτο θα μπορεί να κάνει προσθήκες στο ρόστερ της.

Αν αποκτήσει μέσο, τότε θα ανοίξει ο δρόμος της μετακίνησης του Μπρούνο Κόστα στον ΑΡΗ, αν βέβαια μέχρι τότε οι Κιτρινόμαυροι δεν… τρέξουν κάποια από τις εναλλακτικές που εξετάζουν.

Κομισιόν: “Υπό αξιολόγηση η απάντηση των ελληνικών αρχών για τις παρακολουθήσεις στην Ελλάδα”
Προηγούμενο άρθρο Κομισιόν: “Υπό αξιολόγηση η απάντηση των ελληνικών αρχών για τις παρακολουθήσεις στην Ελλάδα”
Επόμενο άρθρο Η πρώτη εικόνα για Ενκουλού
Η πρώτη εικόνα για Ενκουλού

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News