Πόλο Ανδρών: Στη μάχη για τα πλέι οφ ανόδου!

από AllAboutARIS

Η ομάδα Πόλο Ανδρών του ΑΡΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και υποδέχεται αύριο (Παρασκευή, 21/04) την Ηλιούπολη στις 16:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης για τα play-offs του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.

“Η σειρά αγώνων κρίνεται στις δυο νίκες με τον δεύτερο αγώνα να είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης την Κυριακή (23/04). Υπενθυμίζεται ότι η ομάδ μας έχει πλεονέκτημα έδρας, επομένως αν χρειαστεί και τρίτος αγώνας θα γίνει στο Ποσειδώνιο την Τρίτη (25/04).

Η ομάδα μας θέλει να ξεκινήσει με το.. δεξί τις υποχρεώσεις της στα Play-Offs, για αυτό η παρουσία του κόσμου κρίνεται απαραίτητη για να στηρίξει την προσπάθεια των πολιστών μας” αναφέρει ο ΑΣ ΑΡΗΣ.

Ο συνεργάτης του Κώστα Παυλίδη, Νίκος Μαρίνης δήλωσε: «Πρώτο παιχνίδι για τα Play-Offs απέναντι στην Ηλιούπολη, ομάδα η οποία έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, καθώς είναι αξιόμαχη και παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Από τη μεριά μας στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για το Πάσχα δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες που δείξαμε στα τελευταία μας παιχνίδια. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να επικεντρωθούμε στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού να έχουμε σταθερότητα και διάρκεια στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε εμείς η ομάδα που θα είναι στην επόμενη φάση των play offs».

Προτεινόμενα Άρθρα