Τζόκοβιτς: Σε διάλεξη για τα ενεργειακά κύματα επικοινωνίας με τους εξωγήινους στην Μπάνια Λούκα

από AllAboutARIS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε ένα διάλειμμα των αγώνων του στην Μπάνια Λούκα έδωσε το «παρών» σε διάλεξη με θέμα τα ενεργειακά μυστικά που κρύβουν οι αρχαίοι πολιτισμοί.

Πριν από τον χαμένο προημιτελικό από τον Ντούσαν Λάγιοβιτς, ο Τζόκοβιτς συνοδευόμενος από την δήμαρχο της Μπάνια Λούκα, Ντράσκο Στανιβούκοβιτς παρακοκολούθησαν τη διάλεξη του ψευδο-αρχαιολόγου, Σεμίρ Οσμάναγκιτς, ο οποίος έγινε γνωστός όταν ισχυρίστηκε ότι οι φυσικοί λόφοι στην περιοχή Βίσοκο της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης είναι οι μεγαλύτερες ανθρωπογενείς αρχαίες πυραμίδες στη γη. Ισχυρισμοί που διαψέστηκαν συντριπτικά από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Ο Οσμάναγκιτς, Βόσνιος επιχειρηματίας με έδρα το Χιούστον και σπουδές στις κοινωνικές επιστήμες, με τη θεωρία του μπόρεσε να μετατρέψει την περιοχή σε τουριστικό προορισμό.

Στη διάλεξή του αναφέρθηκε στα ενεργειακά μυστικά που κρύβουν οι αρχαίοι πολιτισμοί, για τον τρόπο ζωής και τις πνευματικές δυνατότητες κάθε ανθρώπου. Μεταξύ άλλων, θεωρεί ότι οι πυραμίδες εκπέμπουν ισχυρά ενεργειακά κύματα που επικοινωνούν με εξωγήινους μέσω ενός κοσμικού διαδικτύου.

Ο Οσμάναγκιτς υποστηρίζει την ύπαρξη «στάσιμων κυμάτων» στην κορυφή των πυραμίδων, τα οποία κινούνται ταχύτερα από το φως και παρέχουν στοιχεία για ένα κοσμικό διαδίκτυο, που επιτρέπει τη διαγαλαξιακή επικοινωνία. Για τον Τζόκοβιτς δεν ήταν η πρώτη συνάντηση με τον Οσμάναγκιτς, καθώς είχαν επισκεφθεί μαζί τις πυραμίδες το 2020.

Προτεινόμενα Άρθρα