Ζεράρ Λόπεζ στο AllAboutARIS: "Υπάρχει καλή επικοινωνία με Χαριστέα"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο 40χρονος τεχνικός για τις συζητήσεις του με τους κιτρινόμαυρους

Ο Ζεράρ Λόπεζ έχει μπει στο… κάδρο του νέου προπονητή τα τελευταία 24ωρα, με την “Sport” να είναι αυτή που αποκάλυψε πρώτη τις επαφές των δύο πλευρών.

Ο ΑΡΗΣ συζητάει και με τον Καταλανό τεχνικό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ίδιος αποκλειστικά στο AllAboutARIS. 

“Είμαστε σε επαφή αλλά για την ώρα μόνο τηλεφωνικά. Θα ήθελα να τα πούμε και από κοντά, ώστε να μιλήσουμε καλύτερα. Θα δούμε τι θα γίνει” είπε αρχικά ο άλλοτε μέσος της Μπαρτσελόνα, για να αναφερθεί και στις επαφές του με τον Άγγελο Χαριστέα. “Υπάρχει καλή επικοινωνία με τον Άγγελο (σ.σ. Χαριστέα). Με ενδιαφέρει ο ΑΡΗΣ διότι πρόκειται για μία ιστορική ομάδα και με φανταστικό κοινό απ’ όσο πληροφορήθηκα. Μου αρέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και πάντα το παρακολουθώ” προσέθεσε επίσης ο Ζεράρ Λόπεζ.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά και η παρουσία τουν Λόπεζ αύριο στο “Καμπ Νου” για το Μπαρτσελόνα-Βαλένθια (οι δύο πρώην ομάδες του) εμποδίζει για αυτά τα 24ωρα την συνάντηση των δύο πλευρών. Αν όμως ο ΑΡΗΣ αποφασίσει να προχωρήσει με τον Λόπεζ, δεν αποκλείεται αυτό να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Προτεινόμενα Άρθρα