Το λάθος με τον Ίμπε

από AllAboutARIS

Ο Νιγηριανός παραμένει ανενεργός και ο ΑΡΗΣ μένει χωρίς βοήθεια από ένα παίκτη που υποτίθεται ότι αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά…

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έδωσε την ευκαιρία στον Έλσνερ και η αλήθεια είναι ότι ο Σλοβένος ήταν αρκετά πιο δραστήριος σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια.Δεν έκανε όμως κάτι ανάλογο με τον Τζον Ίμπε. Τον άλλο ξένο που είχε δικαίωμα να αποκτήσει- και απέκτησε τελικά- ο ΑΡΗΣ. Και όχι μονο αυτό, αλλά ήταν αυτός που… έκοψε τελικά από την αποστολή ως 19ο. Προφανώς κάτι λέει αυτό. 

Ο Ίμπε μετά από τέσσερις αγώνες και ενώ έχει περάσει πάνω από μήνας από την έλευσή του στην ομάδα παραμένει ουσιαστικά ανενεργός. Έπαιξε ένα ημίχρονο στην πρεμιέρα κόντρα στον Απόλλωνα (στην ουσία με την εμφάνισή του ήταν σαν να μην έπαιξε)  και έκτοτε ακόμη ψάχνει να βρει την φόρμα του. ο Μιλίνκοβιτς τον άφησε εκτός αποστολής γιατί προφανώς έκρινε ότι δεν είναι καλύτερος από αυτούς που πήρε στην 18άδα. Το θέμα είναι ότι από την- λανθασμένη όπως φαίνεται- επιλογή που έγινε από τον προηγούμενο τεχνικό διευθυντή, ο ΑΡΗΣ στερείται την βοήθεια από ένα παίκτη που υποτίθεται ότι αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά αλλά μένει καθηλωμένος μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Αν ο ΑΡΗΣ είχε δικαίωμα απεριόριστων μεταγραφών… ΟΚ. Στους δέκα που θα πάρεις, μπορεί 1-2 να μην σου βγουν. Όταν όμως μπορείς να πάρει μόνο τρεις, τότε δεν μιλάμε για λάθος απλά… αλλά έγκλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα