Καλός, μόνο για ένα δεκάλεπτο…

από AllAboutARIS

"Κόλλησε" επιθετικά η ομάδα από το 15΄και μετά, επιτρέποντας έτσι στους Τούρκους να πάρουν διαφορά, την οποία διατήρησαν μέχρι και το τέλος του αγώνα

Τη δεύτερη του ήττα σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε στη Γερμανία ο ΑΡΗΣ, ο οποίος δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στη Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη (64-82).

Με την επιθετική τους λειτουργία να εξελίσσεται σε “αχίλλεio πτέρνα”, στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, οι “κίτρινοι” δεν μπόρεσαν να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στους Τούρκους, με εξαίρεση τα πρώτα 15 λεπτά.

Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε σχετικά καλά για τον ΑΡΗ. Με τον Βεζένκοφ να είναι σε καλή μέρα, έχοντας συμπαράσταση και από την περιφέρεια, οι “κίτρινοι” έβρισκαν τις λύσεις που ήθελαν στην επίθεση, μένοντας έτσι κοντά στο σκορ.

Στα ίδια επίπεδα κινήθηκε και το πρώτο μισό του δεύτερου δεκαλέπτου, όπου η Μπάνβιτ διατηρούσε το προβάδισμα, έχοντας τον ΑΡΗ σε απόσταση αναπνοής. Στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Αγγέλου “κόλλησαν” επιθετικά, δίνοντας έτσι στους Τούρκους την ευκαιρία να ξεφύγουν στο σκορ, φτάνοντας τη διαφορά μέχρι και το +15 (31-46), στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα στην επανάληψη. Από τη μία ο ΑΡΗΣ δεν έβρικσε λύσεις στην επίθεση, και από την άλλη η Μπάνβιτ άνοιγε συνεχώς την ψαλίδα της διαφοράς (40-65 στο 29`), με τον Βεζένκοφ να κάνει στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, το 43-67.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο του φιλικού αποτέλεσε τυπική διαδικασία, με την ομάδα του Αγγέλου να ρίχνει τη διάφορα μέχρι και στους 15 (60-75), να μην αποφεύγει όμως την ήττα με το τελικό 64-82.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 17-22, 31-46, 43-69, 64-82

Προτεινόμενα Άρθρα