"Θέλει πολύ δουλειά από εδώ και πέρα"

από AllAboutARIS

Το δεξί χέρι του Ελληνοσλοβάκου τεχνικού, για την εικόνα του ΑΡΗ στο League Cup και τα συμπεράσματα που βγήκαν από τους αγώνες με ΠΑΟΚ, Εθνικό και Νίκη Αιγινίου

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” μίλησε ο Μιχάλης Κυριακού, κάνοντας έναν απλογισμό των τριών αγώνων που έδωσε ο ΑΡΗΣ, για τον Α` όμιλο του League Cup.

Ο άμεσος συνεργάτης του Αντρέι Κράβαρικ στάθηκε στα προβλήματα τραυμτισμών που αντιμετώπισε η ομάδα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα ακολουθήσει πολύ δουλειά από εδώ και πέρα, αφού πάντα σε πρώτο πλάνο, υπάρχει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά: 

Για την εικόνα του ΑΡΗ στο League Cup: “Ήταν ένα τριήμερο κουραστικό βέβαια, διότι παίξαμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα όμως δείξαμε κάποια πράγματα και μπήκαν κάποιοι παίκτες, για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

Η ομάδα δούλευε μισή τόσο καιρό. Είχαμε τραυματίες, που μπήκαν για πρώτη φορά τώρα στο γήπεδο. Έτσι δεν είναι ό,τι καλύτερο για αυτούς. Προσπαθήσαμε να δούμε τα πατήματα μας και να κάνουμε μια συντήρηση δυνάμεων, γιατί το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι το πρωτάθλημα”.

Για τα κενά διαστήματα που παρουσίασε η ομάδα στο παιχνίδι της: “Η ομάδα μέχρι το προηγούμενο τριήμερο τουρνουά στη Νέα Πέραμο, δούλευε με έναν ακραίο υποδοχέα, τον Παπαδημητρίου. Ο Ρόλιτς είχε κάποια προβλήματα και θέλει δουλειά πάνω στην φυσική κατάσταση. Για αυτό και κάναμε μια συντήρηση”.

Για τα συμπεράσματα που βγήκαν από την παρουσία του ΑΡΗ στο League Cup:Όλοι οι παίκτες μπορούν να προσφέρουν, πράγμα που έγινε και στο ματς με τη Νίκγ Αιγινίου. Περιμένουμε πολλά απ` όλους και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ από εδώ και πέρα”.

Για τον Κυριακίδη και αν θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: “Δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Έπαιξε μια μέρα αλλά εμπειρικά. Από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα πάει όλη την εβδομάδα. Αποκλείεται να είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά θα δούμε κατά πόσο θα τον χρησιμοποιήσουμε. Δεν θα ρισκάρουμε, καθώς μπορεί να μείνει περισσότερο καιρό εκτός”.

Για την αποψινή παρουσίαση της ομάδας, παρόντος του Λιούμπο Γκάνεφ: “Και μόνο που θα είναι ο Γκάνεφ, είναι κάτι διαφορετικό. Βοήθησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και η παρουσία του κάνει την εκδήλωση ξεχωριστή”.

Προτεινόμενα Άρθρα