Επαναλειτουργεί το Aris Fitness & Sports

από AllAboutARIS

Σε ένα άνετο περιβάλλον, με νέες μειωμένες τιμές

Στη διάθεση του κόσμου είναι και πάλι το Aris Fitness & Sports, το οποίο επαναλειτουργεί με νέες μειωμένες τιμές.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του ΑΣ: “Σ΄ ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον, το Aris Fitness & Sports παρέχει πλήρεις υπηρεσίες εκγύμνασης για μικρούς και μεγάλους.

Το γυμναστήριό μας, που επαναλειτουργεί δυναμικά, προσφέροντας νέες μειωμένες τιμές κατά 15-20% σε παλιούς και νέους πελάτες του, αποτελεί έναν σύγχρονο χώρο άθλησης στον οποίο μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει μέσα από μια σειρά υπηρεσιών, που περιλαμβάνει: -Yoga – Stretching- Pilates

– 6 pack training
– Body power    
– Classic και dance aerobic
– Aqua aerobic    
– Παιδικά τμήματα κολύμβησης
– Εκμάθηση ενηλίκων στην πισίνα
– Saun
– Μασάζ (με ραντεβού) 
– Solarium

Πέραν των ούτως ή άλλως μειωμένων τιμών μας, ισχύουν, επίσης, ειδικές μειωμένες τιμές για ανέργους – πολύτεκνους – σώματα ασφαλείας, ενώ προσφέρονται και διάφορα οικογενειακά πακέτα κ.ά..

Στο Aris Fitness & Sports σας προσφέρεται η δυνατότητα ν΄ απολαύσετε πριν και μετά την προπόνησή σας καφέ, χυμό ή όποιο άλλο ρόφημα της επιλογής σας από το κυλικείο με θέα την 25άρα πισίνα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 2310/305.402 καθημερινά από τις 08.30-23.00 ή επισκεφθείτε μας για να εξερευνήσετε μαζί μας τους χώρους του γυμναστηρίου στη διεύθυνση Αλκμήνης 69″.

Προτεινόμενα Άρθρα