"Η έκπληξη της χρονιάς και φέτος"

από AllAboutARIS

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον νεαρό πορτιέρο, ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΡΗ

Ως έκπληξη και της φετινής χρονιάς χαρακτήρισε τον Σωκράτη Διούδη ο Θεόδωρος Κάντας, πλέκοντας το εγκώμιο του νεαρού πορτιέρο.

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΡΗ μίλησε στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”, με αφορμή τη χθεσινή απόδοση του Διούδη στο ντέρμπι, αλλά και για την αποχώρηση τουίδιου από την ομάδα.

Αναλυτικά: 

Για τη συνεργασία του με τον Διούδη: “Με τον Διούδη εδώ και 16 μήνες έχουμε ακολουθήσει ένα δυνατό πρόγραμμα, στο οποίο έχει ανταποκριθεί. Και για αυτό δεν με εξέπληξε που ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του ντέρμπι. Μαζί με τον Καπίνο, έχουν τον πρώτο λόγο στη θέση τους, για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική: “Τον ξέρω πολύ καλά. Όχι μόνο σαν παίκτη αλλά και σαν άνθρωπο. Είναι ένα παιδί, με το οποίο πέρυσι τον Μάιο δουλέψαμε μαζί για να πάει στο παγκόσμιο με την Ελπίδων. Θέλει να δώσει ό,τι καλύτερο έχει και μέχρι το Μουντιάλ, έχει ένα μεγάλο διάστημα για να αποδείξει ότι ίσως να αξίζει μια ευκαιρία.

Θα πρέπει να κρατήσει ένα πολύ σοβαρό αγωνιστικό προφίλ. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος που πρέπει να έχει. Και να μιλάει στον αγωνιστικό χώρο με την απόδοση του”.

Συνεχίζοντας την αναφορά του στον νεαρό πορτιέρο, ανέφερε: “Ο Διούδης είναι η αλήθεια πως στα τρία πρώτα παιχνίδια δεν ξεκίνησε καλά. Το θέμα μας ήταν αν έπρεπε να κάτσει τον πάγκο, για να βοηθηθεί η αυτοσυγκέντρωση του. Ηρέμησε, είδε τα πράγματα από μια νέα αφετηρία και φαίνεται από το ότι ανεβαίνει η απόδοση του. Πιστεύω πως θα είναι η έκπληξη της χρονιάς και φέτος”.

Για τη χθεσινή του απόδοση: “Το μυστικό για να μπορέσεις να συνδυάσεις μια καλή παρουσία με το αποτέλεσμα, πρέπει να έχεις την τύχη μαζί σου. Την οποία χθες την είχε για 70 λεπτά”.

Για την παρουσία του ίδιου στον ΑΡΗ: “Τον ΑΡΗ τον έχω μέσα στην καρδιά μου, άσχετα αν έφυγα λίγο πικραμένος από την ομάδα. Πέρασα εκπληκτικές στιγμές. Και δεν ήρθα στα καλύτερα της”..

Για τα δεδουλευμένα που χάρισε: “Ε τι άλλο θα μπορούσε να κάνεις κάποιος για να εξυπηρετήσει μια δύσκολη κατάσταση; Αυτό που μένει, είναι η ταυτότητα”.

Για το πως βλέπει τον ΑΡΗ: “Φέτος θα είναι το ίδιο με πέρυσι. Την Κυριακή παίζει τη μισή χρονιά, και την άλλη μισή μετά τον Ιανουάριο. Αν κερδίζει τον Πανθρακικό, θα υπάρξει μια ηρεμία και μια καλύτερη οργάνωση, ώστε να σχεδιαστεί το δεύτερο μισό της χρονιάς.

Προτεινόμενα Άρθρα