Η χαμένη ευκαιρία στο Μπόλτον (pics+vid)

από AllAboutARIS

Το όμορφο γκολ του Κάλβο και η αδράνεια των τελευταίων λεπτών, που κόστισε στους "κίτρινους στην πρόκριση τους στην επόμενη φάση του τότε Ουέφα

Μπορεί ο ΑΡΗΣ να μην αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, υπάρχουν όμως μέρες που θυμίζουν σε όλους κάποιες από τις ευρωπαϊκές βραδιές των “κίτρινων”.

Μια από αυτές ήταν η 29η Νοεμβρίου του 2007. Ένα βράδυ στο οποίο ο ΑΡΗΣ “άγγιξε” την πρόκριση του στην επόμενη φάση του τότε Ουέφα,”λύγισε όμως στο Μπόλτον και στο φινάλε του αγώνα με τους Γουόντερερς.

Το όμορφο γκολ του Κάλβο στο 43` μετά από σέντρα του Καράμπελα κια διώξιμο του Μαϊτέ, έδωσε το προβάδισμα στους “κίτρινους” μέσα στο “Ρίμποκ”. Μια αδράνεια όμως στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και το τέρμα του Στέλιου Γιαννακόπουλου, διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Ένα αποτέλεσμα, που όπως φάνηκε στη συνέχεια, δεν έφτανε ώστε ο ΑΡΗΣ να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Μπόλτον: Γιασκελάινεν, Χαντ, ΜακΚάν, Α. Ο`Μπράιεν, Μαϊτέ, Σιντ, Γκάθρι, Νόλαν, Ντέιβις (65` Ντιούφ), Βίλελμσον (65` Ανελκά), Γιαννακόπουλος.

ΑΡΗΣ: Χαλκιάς, Νέτο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Καράμπελας, Πρίττας, Νάτσο Γκαρσία (83` Γόγολος), Νεμπεγλέρας, Τόνι Κάλβο (61` Χαβίτο), Κόκε (87` Κυριάκος), Σιστόν.

Προτεινόμενα Άρθρα