Ούτε τώρα…

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα, δεν κατάφερε να πάρει για μία ακόμα φορά τη νίκη και αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΑΡΗΣ απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα, δεν κατάφερε να πάρει για μία ακόμα φορά τη νίκη και αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. 

Ο Αγκάνθο σκόραρε, αλλά έχασε και πέναλτι, ενώ ο Μανιάς στις καθυστερήσεις έχασε την ευκαιρία του ματς μόνος απέναντι από τον Ερνάντεθ. Έτσι ο ΑΡΗΣ έμεινε ένα ολόκληρο γύρο χωρίς νίκη εντός έδρας και ταυτόχρονα διατηρήθηκε στην τελευταία θέση με 11 βαθμούς.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Κύργια, Έλσνερ ως κεντρικούς αμυντικούς, τον Καραγκούνη δεξιά και τον Τσουμάνη αριστερά στα μπακ. Σε ρόλο αμυντικού χαφ ο Νταμαρλής έχοντας μπροστά του Σουνά και Τάτο, αριστερά στα εξτρέμ τον Μανιά και δεξιά τον Σταυρόπουλο, ενώ στην κορυφή βρίσκονταν ο Αγκάνθο.

Το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα πέρασε χωρίς καν σουτ γα τις δυο ομάδες, με τον ΑΡΗ από εκείνο το σημείο να προσπαθεί να αναλάβει τα ηνία του αγώνα και δυο φορές με τον Μανιά να απειλεί την εστία του Ερνάντεζ στο 20 και το 25.

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ…ΚΡΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ 0-1

Ενώ ο ΑΡΗΣ προσπαθούσε να φανεί απειλητικός ο Αστέρας πήρε προβάδισμα με ένα ακόμα… κρύο γκολ καθώς οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν…βόλει με κεφαλιές και ο Λούι πέτυχε το 0-1 στο 27. Ο Αστέρας ανέλαβε τα ηνία του αγώνα από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ΑΡΗΣ δεν φάνηκε καθόλου απειλητικός και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε. Σουτ του Ντε Μπλάσις ευτυχώς για τον ΑΡΗ έφυγαν άουτ και έτσι διατηρήθηκε το 0-1.
Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ξεκίνησε με ευκαιρίες, αλλά ο Διούδης σε δυο περιπτώσεις στο 50 και το 52 απομάκρυνε τους κινδύνους από τα σουτ του Λούι και Καράσκο.

ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕ ΑΓΚΑΝΘΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΑΟΥΤ!

Μετά από ωραία μπαλιά του Μανιά στο 60 ο Αγκάνθο κέρδισε το πέναλτι μετά από ανατροπή του Κοντοέ, αλλά ο Ισπανός σούταρε το πέναλτι δυο μέτρα άουτ!!!

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ 1-1!

Ότι δεν πέτυχε με το πέναλτι, ο Αγκάνθο το πέτυχε με το κεφάλι 4 λεπτά αργότερα. Ο Τάτος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αγκάνθο πετάχτηκε στο κέντρο της άμυνας του Αστέρα, πρόλαβε τον Ερνάντεθ και ισοφάρισε σε 1-1.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΤΙ ΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΚΑΝΗΣ ΑΝΤΙ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στο επόμενο λεπτό ο Σουνάς είπε στον Μιλίνκοβιτς ότι δεν μπορεί να συνεχίσει με τον Σέρβοι να περνά στην θέση του τον Ανδρέα Ηρακλή χωρίς να αλλάζει κάτι στην διάταξη της ομάδας. Την ίδια στιγμή στο 71 ο Τσουκάνης πέρασε στην θέση του Σταυρόπουλου, με τον Μανιά να πηγαίνει δεξιά και τον νεοεισελθόντας αριστερά στα εξτρέμ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟ 90

Στα τελευταία λεπτά ο Μιλίνκοβιτς πέρασε στο ματς και τον Κοτσαρίδη αντί του αρνητικού Νταμαρλή.
Στις καθυστερήσεις, ο Ουρτάδο απέναντι από τον Διούδη, έπιασε αέρα, στην κόντρα ο Αγκάνθο έβγαλε τον Μανιά μόνο  απέναντι από τον Ερνάντεθ, αλλά ο επιθετικός του ΑΡΗ δεν τα κατάφερε και ο γκολκίπερ μπλόκαρε κρατώντας την ισοπαλία για την ομάδα του στο τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Καραγκούνης, Έλσνερ, Κύργιας, Τσουμάνης, Νταμαρλής (87 Κοτσαρίδης), Σουνάς(64 Ηρακλής), Τάτος, Σταυρόπουλος (71 Τσουκάνης), Μανιάς, Αγκάνθο.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Σέτι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο (72 Τσαμπούρης), Ουσέρο, Καράσκο (63 Ουρτάδο), Ντε Μπλάσις(84 Χουάνμα), Μπαράλες.

Προτεινόμενα Άρθρα