Η μετάλλαξη του Τσουμάνη

από Haris Mol

Η βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι και η πολύτιμη συνεισφορά στην παραγωγή φάσεων από την αριστερή πλευρά.

Αν υπήρχε βραβείο του μήνα θα το έπαιρνε με διαφορά ο Νίκος Τσουμάνης. Η εσωτερική μεταγραφή που ήρθε να προστεθεί στις μεταγραφές που έγιναν τον Γενάρη. Βυθισμένος στη μετριότητα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, μεταλλαγμένος προς το καλύτερο εδώ και αρκετά παιχνίδια. Βελτίωση για την οποία έχει βάλει φυσικά το χεράκι του και ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο έλληνας τεχνικός από την πρώτη μέρα έκανε λόγο για ένα χαρισματικό παίκτη που όμως αδυνατούσε να μπει σε ένα καλούπι ακυρώνοντας τα όποια καλά στοιχεία έχει στο παιχνίδι του που είναι ο καλός χειρισμός της μπάλας, η ταχύτητα, το γλυκό αριστερό πόδι, η δυνατότητα να ανεβαίνει όλη την πλευρά. Το μεγαλύτερό του μειονέκτημα ήταν η πλημμελής άσκηση των αμυντικών του καθηκόντων που είχε στοιχίσει στον ΑΡΗ κάποια εύκολα γκολ.

Εδώ και λίγες αγωνιστικές, όχι μόνο έχει βελτιώσει κατακόρυφα την αμυντική του συμπεριφορά αλλά συνεισφέρει τα μέγιστα και στο επιθετικό κομμάτι αφού από δική του ενέργεια προήρθε το γκολ της νίκης με τον Πανιώνιο ενώ και κόντρα στην Βέροια, ό, τι καλό γινόταν ξεκινούσε πάλι από δικά του πόδια. Ο ΑΡΗΣ σε μια θέση που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια βρίσκει εσχάτως ένα παίκτη που εξελίσσεται σε μια πολύτιμη μονάδα με σημαντικά μάλιστα περιθώρια βελτίωσης.

Προτεινόμενα Άρθρα