"Όχι" Μίνιτς σε πρόταση λύση συνεργασίας

από AllAboutARIS

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ολοκληρωθεί για τον ΑΡΗ με τον Μίλαν Μίνιτς να έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του Ιουνίου, στο "οποίο" θα… καθίσει παρότι του έγινε ήδη πρόταση για να λυθεί η συνεργασία.

Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στο Βελιγράδι και αναμένεται να επιστρέψει στις 19 Μαίου για να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα συντήρησης των παικτών. Η διοίκηση της ΚΑΕ λοιπόν αποφάσισε να ζητήσει από τον Μίλαν Μίνιτς να λύσουν την συνεργασία τους μιας και η ομάδα απέτυχε να προχωρήσει στα πλέι οφ και οι αγωνιστικές υποχρεώωσεις έχουν ολοκληρωθεί, προκειμένου να μπορέσει να… γλιτώσει και έναν μισθό,μία εποχή που μετράει και το κάθε ευρώ που βγαίνει από τα ταμεία της εταιρείας. Βέβαια όταν έγινε η πρόταση στον Μίλαν Μίνιτς και η συμφωνία μέχρι τον Ιούνιο, στο μυαλό των ανθρώπων της ΚΑΕ υπήρχε η 6η θέση και η πιθανότητα πρόκρισης στα ημιτελικά των πλέι οφ. 
Ό Μίλαν Μίνιτς δεν έδειξε καμία διάθεση να συζητήσει την συγκεκριμένη πρόταση που του έγινε, όταν επικοινωνήσε μαζί του μέλος της διοίκησης, ουσιαστικά θα “πατήσει” στο συμβόλαιο του προκειμένου να το τηρήσει ως το τέλος και να πληρωθεί ακόμα έναν μισθό. Μετά και από αυτή την εξέλιξη το τέλος της συνεργασίας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ενώ ελαχιστοποιήθηκαν και οι όποιες πιθανότητες υπήρχαν για ανανέωση της συνεργασίας. 

Προτεινόμενα Άρθρα