«Αν δεν είμαι το φαβορί στο ΕFL 3, θα γίνω!»

από AllAboutARIS

Θέλει να φτάσει ψηλά (με) τον ΑΡΗ

Oνομάζεται Πέτρος Σκαφιάς, έρχεται από τον Βορρά μιας και γυμνάζεται στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και αυτή την Κυριακή (28/12) στο κλουβί του «EFL 3» στο ΔΑΚ Γλυφάδας βάζει γάντια με τον Παναγιώτη «Hardcore» Στρουμπούλη.
Ο Σκαφιάς ασχολείται από τα 12 του χρόνια με τα μαχητικά. Άρχισε με Kick Boxing από τα 14 ως τα 17, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε και με την πυγμαχία. Τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει οι μικτές πολεμικές τέχνες και στα 20 του χρόνια έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία του να αποδείξει μέσα στο κλουβί του «EFL 3» την αξία του.

Στόχος του σε κάθε περίπτωση είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και επέλεξε τις ΜΜΑ διότι είναι για ολοκληρωμένους αθλητές, πράγμα που επιδιώκει να γίνει.

Μία νίκη είναι αρκετή να τον ανεβάσει αυτόματα πολλά επίπεδα; Αν γίνει απέναντι στον Παναγιώτη Στρουμπούλη, ναι μπορεί.

UFight: Πέτρο είσαι το μεγάλο αουτσάιντερ στην αναμέτρηση αυτή. Αυτό σε πεισμώνει να δείξεις τις ικανότητές σου;

Πέτρος Σκαφιάς: «Aν δεν είμαι το φαβορί… θα γίνω ! Ο στόχος με τον οποίο θα κατέβω είναι ένας και αυτός λέγεται νίκη. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι έχω βάλει τον πήχη ψηλά. Και θα συνεχίσω να τον ανεβάζω. Αυτός ο αγώνας θα είναι δύσκολος και για τους δυο μας. Δεδομένη η νίκη δεν είναι κανενός, για αυτό δε θέλω να λέω πολλά μέχρι να αποδείξω τι αξίζω».

UFight: Αν κερδίσεις θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη στις ΜΜΑ στην Ελλάδα για φέτος.

Πέτρος Σκαφιάς: «Εύχομαι να κάνω αυτή την έκπληξη».

UFight: Σε ποια στοιχεία στο παιχνίδι σου θεωρείς υπερτερείς του Στρουμπούλη;

Πέτρος Σκαφιάς: «Δεν έχω δει τον αντίπαλό μου τόσο πολύ, ώστε να εκμεταλλευτώ τα λάθη που έκανε σε άλλους αγώνες, γιατί σε κάθε αναμέτρηση ο αθλητής δείχνει άλλο εαυτό. Και έτσι απλά προπονούμαι, ώστε να μην έχω ανάγκη να καλύψω κάποια δική μου ατέλεια. Αλλά προτιμώ να κάνω πολύ καλά το παιχνίδι που θέλω εγώ».

UFight: Το άγχος και το τρακ σε αυτό τον πρώτο σου μεγάλο αγώνα θα σε επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά;

Πέτρος Σκαφιάς: «Θα είναι τόσο όσο είναι σε όλους τους αθλητές. Ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο, αλλά θα το ξεπεράσω όπως έχω καταφέρει μέχρι σήμερα να το κάνω και θα με βοηθήσει και πολύ η υποστήριξη της ομάδας μου. Θα ήθελα να αναφέρω μια μικρή ίωση που με ταλαιπωρεί αυτές τις μέρες, αλλά δεν είναι τίποτα σημαντικό θα την ξεπεράσω και θα βρίσκομαι την Κυριακή όπως πρέπει στην αναμέτρηση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Δάσκαλό μου Στέλιο Σκεμπή και τους πολύ καλούς αθλητές που με βοήθησαν ιδιαίτερα στην προετοιμασία μου Άρη Κοτανίδη, Νίκο Μέρμηγκα και Armani Danielyan και πολλούς ακόμα».

Πηγή: ufight.gr, arisac.gr

Προτεινόμενα Άρθρα