Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός έδρας ήττα από τη Θήρα

από AllAboutARIS

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ ηττήθηκε με 3-0 σετ στη  Σαντορίνη από τον Α.Ο. Θήρας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Volley League.

Στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι «μπήκαν» δυνατά κάνοντας το 5-1, ωστόσο ΑΡΗΣ με δικό του σερί 4-0 ισοφάρισε σε 5-5 και το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι και περίπου τα μισά του σετ. Στη συνέχεια, η Θήρα πήρε ξανά προβάδισμα (17-10) το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος και κατέκτησε το σετ με 25-20.

Παρεμφερής ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ με τον Α.Ο. Θήρας να παίρνει γρήγορα προβάδισμα και παρά την προσπάθεια του ΑΡΗ για να γυρίσει το εις βάρος του σκορ, οι γηπεδούχοι κατέκτησαν το δεύτερο σετ με 25-17.

Στο τρίτο και τελευταίο-δραματικό σετ όπως αποδείχτηκε, ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε πιο δυναμικά, βρισκόμενος μπροστά στο σκορ με 6-3. Χωρίς να χάσουν τη συγκέντρωση τους οι «κιτρινόμαυρες» διεύρυναν το σκορ, κάνοντάς το 12-18. Μετά το time-out του προπονητή της Θήρας, το σετ μετατράπηκε σε ντέρμπι με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο και να φαίνεται ότι το σετ δε θα τελειώσει ποτέ με διαρκείς εναλλαγές στο σκορ. Εν τέλει, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να το κερδίσουν με 29-27 και κατ’ επέκταση να πάρουν τη νίκη με 3-0 σετ.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-17, 29-27).

Προτεινόμενα Άρθρα