Θεσσαλονίκη: Πτώση θερμοκρασίας και βροχές σήμερα (vid)

από AllAboutARIS

Σήμερα, Κυριακή, ο καιρός θα παρουσιάσει ραγδαία μεταβολή, με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας.

Λιγότερο ως και καθόλου θα επηρεαστούν η ανατολική Μακεδονία και Θράκη, η Αττική και τα νησιά του Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος, κατά διαστήματα όμως οι βροχές θα είναι ισχυρές και πιθανόν να έχουμε και πλημμυρικά φαινόμενα λόγω της ραγδαιότητας των φαινομένων.

Οι πιο ισχυρές βροχές αναμένονται στο Ιόνιο, τη δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και δυτική και νότια Πελοπόννησο. Ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται το βράδυ από τα βορειοδυτικά, όμως προσοχή στο νότιο Ιόνιο καθώς πυρήνες καταιγίδων θα συνεχίσουν να επηρεάζουν την περιοχή και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι σε πτώση στα δυτικά και βόρεια, δε θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς, τοπικά 27 στη Θράκη, 26-29 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά και 27-30 βαθμούς Κέλσιου στα νησιά του Αιγαίου

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι νοτιοανατολικοί στο Θερμαϊκό 3-4 μποφόρ.

Προτεινόμενα Άρθρα