Κούγιας: “Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη σε παρόμοιες υποθέσεις”

από AllAboutARIS

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, φιλοξενήθηκε στο Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ3, όπου σημείωσε πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου σε αυτή την υπόθεση να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

“Σε ένδειξη απόλυτου σεβασμού σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, ό,τι έχουμε να πούμε, θα το πούμε αύριο στην κ. Ανακρίτρια. Τι να πω εγώ στους γονείς του Άλκη; Μου έκαναν τη τιμή να γίνω η φωνή τους. Μπορώ να δώσω μια υπόσχεση, με ό,τι σημαίνει η δική μου υπόσχεση, η επαγγελματική μου υπόσταση και η παρουσία μου στα δικαστήρια για περίπου 50 χρόνια.

Θα προσπαθήσω να γίνω η φωνή και η ψυχή τους, αλλά και η ανάγκη τους να αποδοθεί δικαιοσύνη! Όποιοι και αν είναι απέναντι, όσο ψηλά κι αν είναι, όσο κι αν προσπαθήσουν να κάνουν αυτό που έκαναν και σε άλλες υποθέσεις στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματικά δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη. Είτε η αστυνομία, είτε οι μάρτυρες, είτε οι ένορκοι, δεν έκαναν το καθήκον τους. Εγώ θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους και το ότι μου είπαν πως είμαι πια μέλος της οικογενείας τους. 

Προτεινόμενα Άρθρα