Νέες καταθέσεις στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας (vid)

από AllAboutARIS

Καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης του ομαδικού βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη θα είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένεται να παραδοθούν επίσημα στην ανακρίτρια σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα. Οι δικαστικές αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί για τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου από την ιατροδικαστική του Αριστοτελείου. Το τελικό πόρισμα όμως θα παραδοθεί μόλις φτάσουν και τα αποτελέσματα από το εργαστήριο της Ελβετίας όπου θα διευκρινίζεται και η ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό της κοπέλας.

Ο 32χρονος μετρ που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία στη σουίτα αρνήθηκε κατηγορηματκά μπροστά στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ότι είναι ο διοργανωτής του πάρτι. Η 24χρονη Γεωργία έχει αρχίσει να πηγαίνει κανονικά στην εργασία της καθώς θέλει να επανέλθει στην καθημερινότητά της προκειμένου να υποστηριχτεί και ψυχολογικά.

Έχουν ήδη αρχίσει να καταθέτουν και όλοι όσοι πέρασαν έστω και για λίγα λεπτά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από τη σουίτα, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα καταθέσουν ως μάρτυρες και οι δύο φίλες της Γεωργίας που ήταν μαζί της εκείνο το βράδυ.

Προτεινόμενα Άρθρα