Σίμτσακ: “Τιμή μου που υπήρξα τρία χρόνια μέλος του ΑΡΗ”

από AllAboutARIS

Μπορεί να βρίσκεται πάρα πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Θεσσαλονίκη, αλλά ποτέ δεν ξεχνάει τα όσα έζησε για τρία χρόνια, στον αγαπημένο του ΑΡΗ. Ο Βασίλης Σίμτσακ, στέλνει από το Καζάν τις ευχές του, για τα 105α γενέθλια του Συλλόγου.  

Το περασμένο καλοκαίρι αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και έκτοτε βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της Ούνικς Καζάν, στο πλευρό του Δημήτρη Πρίφτη. Ο λόγος για τον Βασίλη Σίμτσακ, ο οποίος στα τρία χρόνια που φόρεσε την φανέλα του Αυτοκράτορα, δέθηκε όσο λίγοι με τον ΑΡΗ και τον κόσμο του. Το AllAboutARIS, εντόπισε τον πρώην center της ομάδας, ο οποίος εύχεται χρόνια πολλά στον “κιτρινόμαυρο” Σύλλογο, που συμπληρώνει σήμερα 105 χρόνια ζωής.

“105 χρόνια γεμάτα ιστορία, επιτυχίες και πρωταθλήματα! Μέσα σε αυτά, στιγμές δύσκολες απ’ τις οποίες δεν πρέπει να επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος και να γίνουν οδηγός για το μέλλον! Ήταν τιμή μου που υπήρξα για 3 χρόνια μέλος της ομάδας και θέλω να συγχαρώ όλους όσοι έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια και έχουν προσφέρει στον ΑΡΗ. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά, σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου!” Ήταν τα λόγια του Βασίλη Σίμτσακ, από το μακρινό Καζάν.

Προτεινόμενα Άρθρα