«Έμαθα πολλά στον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Ο σέντερ του Ολυμπιακού και πρώην του ΑΡΗ Μπράιαντ Ντάνστον αναφέρθηκε σε συνέντευξή και στο σύντομο πέρασμά του από τους «κιτρινόμαυρους».

Ένας από τους Αμερικανούς που πέρασαν από τον ΑΡΗ και δεν… ακούμπησε ήταν ο Μπράιαντ Ντάνστον. Παρόλα αυτά ο 27χρονος σέντερ επέστρεψε φέτος στην Ελλάδ και μάλιστα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Σε συνέντευξή του στη SportDay τόνισε ότι σε ανύποπτο χρόνο είχε προβλέψει ότι θα μπορούσε να παίξει στους «ερυθρόλευκους» και τελικά βγήκε αληθινός, ενώ αναφέρθηκε και στο σύντομο πέρασμά του από την Θεσσαλονίκη και τον ΑΡΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς αντέδρασε στην πρόταση του Ολυμπιακού: «Σοκαρίστηκα όταν ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό. Δεν το περίμενα. Είχε την πλάκα του, πάντως, γιατί πριν από καιρό παρακολουθούσα ένα ματς του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα μαζί με συμπαίκτες μου στη Βαρέζε. Και τους είχα πει: “Νομίζω ότι μπορώ να παίξω γι` αυτή την ομάδα”. Και λίγους μήνες μετά ο ατζέντης μου με πήρε και μου είπε ότι ενδιαφέρονται. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Ολυμπιακός».

Για το τι έχει αλλάξει σε σχέση με το μέτριο πρόσωπο που έδειξε στον ΑΡΗ: «Η σημαντικότερη διαφορά είναι ότι τώρα έχω μεγαλύτερη εμπειρία. Έμαθα πολλά στον ΑΡΗ, στο Ισραήλ, στην Ιταλία, όπου έπαιξα πέρυσι με τη Βαρέζε, και βελτιώθηκα τόσο ως παίκτης όσο κι ως χαρακτήρας, ως άτομο. Έμαθα να έχω επιρροή στο παιχνίδι, σε όλα τα κομμάτια, επίθεση και άμυνα».