«Θα παλέψουμε κάθε φάση»

από AllAboutARIS

Η σεζόν για την ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ αρχίζει αύριο (19.30) με ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ.

Από τη Μίκρα αρχίζει η φετινή σεζόν για την ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ, που αντιμετωπίζει στις 19.30 τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Λιγκ Καπ. Δηλώσεις για τον συγκεκριμένο αγώνα έκανε ο Τσέντομιρ Ίλιτς, ο οποίος τόνισε ότι καμία ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη σε αυτή τη φάση αλλά έδωσε τη υπόσχεση ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν κάθε φάση.

«Μόλις αυτήν την εβδομάδα ξεκινήσαμε να προπονούμαστε όλοι μαζί. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο για τους αγώνες του Λιγκ Καπ. Εμείς θέλουμε σε κάθε αγώνα να παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι», είπε ο Ίλιτς.

Αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς των «κίτρινων» ο παίκτης του ΑΡΗ τόνισε: «Οι φίλαθλοί μας να είναι σίγουροι ότι όπως σε κάθε αγώνα θα δίνουμε τα πάντα για τη νίκη. Έτσι και αύριο δε θα αφήσουμε ούτε μία φάση χωρίς να την παλέψουμε. Το γεγονός ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην έδρα μας δίνει την ευκαιρία στον κόσμο μας να έρθει και να μας υποστηρίξει. Όλοι να είναι σίγουροι ότι εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Προτεινόμενα Άρθρα