Πρέπει να μείνει ανεπηρέαστος

από AllAboutARIS

Αυτό που θυμάται ίσως καλύτερα απ’ όλους τον Δημήτρη Στυλιάρα είναι ο Νταβίντ Αγκάνθο.

Η περσινή απόφαση του Δημήτρη Στυλιάρα στο Ατρόμητος-ΑΡΗΣ την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος και λίγο πριν συμπληρωθεί το 20ο λεπτό της αναμέτρησης θα μείνει χαραγμένη για πολύ καιρό ακόμη στο μυαλό όλου του κόσμου του ΑΡΗ αλλά και στου Νταβίντ Αγκάνθο.

Η αγκωνιά του Φυτανίδη στον Ισπανό επιθετικό και η αποβολή του παίκτη του Ατρομήτου, μετατράπηκε σε επιθετικό φάουλ του 32χρονου φορ και στη συνέχεια αποβλήθηκε κιόλας. Ο ΑΡΗΣ στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς έπαιξε για περίπου 75 λεπτά με έναν παίκτη λιγότερο ενώ έχασε και τον πρώτο του σκόρερ πέρυσι για συνολικά 7 παιχνίδια!

Με το που έμαθε ο Αγκάνθο το ποιος θα είναι ο διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη τα έχασε. Τα… γαλλικά δεν παραλήφθηκαν. Παρόλα αυτά θα πρέπει να μείνει εντελώς ανεπηρέαστος κατά την διάρκεια του αγώνα. Ακόμη και σε λάθος απόφασή του ρέφερι θα πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος.

Επέστρεψε μόλις πριν από λίγο καιρό και ο ΑΡΗΣ τον χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Ο Μιλίνκοβιτς τονίζει σε κάθε ευκαιρία το πόσο σημαντικός παίκτης είναι για την ομάδα. Ο Στυλιάρας θα κάνει την… δουλειά του και ο Αγκάνθο την δική του. Ας ελπίσουμε να την κάνουν και οι δύο σωστά…

Προτεινόμενα Άρθρα